طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی به روش رستورانی و آسان بسیار خوشمزه و بی نظیر

23/01/2022
طرز تهیه پیتزا مخلوط
می دانیم که پیتزا انواع مختلفی دارد و یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین انواع پیتزا، پیتزا مخلوط است که در سراسر جهان بسیار محبوب و پرطرفدار است.پیتزا مخلوط را می توان با مواد مختلفی با توجه به ذائقه و سلیقه هر فرد تهیه کرد که در ادامه به آن ها می پردازیم.
مجله والی
مجله والی

پیتزا یک غذای ایتالیایی می باشد که تنها با در اختیار داشتن یک فر به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید.یکی از پیتزا های بسیار معروف و پرطرفدار در سراسر جهان پیتزا مخلوط می باشد که می توان آن را با مواد مختلفی تهیه کرد برای مثال هم می توان از کالباس یا گوشت چرخ کرده استفاده کرد و هم  از هردوی این مواد.اما مواد اصلی پیتزا مخلوط را  کالباس ، سس کچاپ و پنیر پیتزا تشکیل می دهند.

با ما در این مقاله آشپزی از مجله والی همراه باشید تا به راحتی طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی با طعمی خوشمزه و بی نظیر فرا گیرید.

طرز تهیه پیتزا مخلوط فست فودی

مواد لازم برای خمیر پیتزا

مواد لازم میزان لازم
آرد 3 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
شکر 4 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 6 قاشق غذا خوری
شیر ولرم 1 پیمانه

طرز تهیه خمیر پیتزا

طرز تهیه پیتزا مخلوط بدون گوشت

  • مرحله اول 

در ابتدا قبل از هر چیز باید به تهیه خمیر پیتزا اقدام کنید برای این کار یک ظرف مناسب انتخاب کرده و در آن خمیر مایه به همراه یک لیوان شیر ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر ریخته و هم بزنید.سپس یک سلفون روی کاسه بکشید و بگذارید یک ربع بماند تا کف کند.

  • مرحله دوم

هنگامی که مواد کف کرد به آن روغن مایع، تخم مرغ و سه قاشق شکر اضافه کرده و بهخوبی هم بزنید تا حسابی باهم ترکیب شوند.

  • مرحله سوم

آرد را در سه مرحله الک کرده و آرام آرام به مواد اضافه کنید و سپس به خوبی با دست ورز دهید تا خمیز به خوبی عمل بیاید.

  • مرحله چهارم

در مرحله بعد یک لایه سلفون روی ظرف خمیری که به خوبی ورز داده شده بکشید و سپس با یک حوله روی ظرف را بپوشانید و بگذارید یک ساعت بماند و خمیر به عمل آید.

  • مرحله پنجم

هنگامی که خمیر به عمل آمد روی سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و مقداری آرد هم روی خمیر بریزید.با دست خمیر را به خوبی ورز دهید تا خمیر کاملا نرم و لطیف شود.

  • مرحله ششم

اکنون خمیر خود را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را گلوله یا گرد کنید سپس خمیر ها را روی یک سطح صافی که روی آن آرد پاشیده اید قرار دهد و به وسیله وردنه آن ها را باز کنید و به صورت دلخواه به آن فرم دهید.سپس سینی فر را چرب کرده و خمیر را روی آن قرار داده و به آن شکل دلخواهتان را بدهید.

  • مرحله هفتم

20 دقیقه به خمیر وقت دهید تا استراحت کند.

طرز تهیه پیتزا مخصوص رستورانی

مواد لازم برای پیتزا

مواد لازم  میزان لازم
خمیر پیتزا به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
گوشت چرخ کرده 100 گرم
سینه مرغ  100 گرم
قارچ 200 گرم
ذرت 1 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای رنگی 4 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط
گوجه 1 عدد
سس پیتزا 1 قاشق غذاخوری
آویشن و پاپریکا به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم
زیتون برای تزیین

طرز تهیه مواد پیتزا مخلوط خانگی

طرز تهیه پیتزا مخلوط با سوسیس

  • مرحله اول

سینه مرغ را به صورت قطعات کوچک و یا مکعبی خرد کرده و با روغن و  ادویه های لازم یعنی(نمک، فلفل و زعفران) سرخ کرده و کنار بگذارید.

  • مرحله دوم

در مرحله بعد یک پیاز را پوست گرفته و به صورت خلال نازک خرد کنید و سپس با روغن سرخ کنید تا نرم شود.

  • مرحله سوم

هنگامی که پیاز یکم تفت داده شد گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا زمانی که رنگ گوشت های چرخ کرده عوض شود.سپس ادویه های لازم یعنی (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه ، آویشن و پاپریکا) را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.

  • مرحله چهارم

در مرحله بعد ابتدا قارچ ها را شسته و سپس به صورت حله ای خرد کنید.

  • مرحله پنجم

ابتدا فلفل دلمه های رنگی را شسته و چند برش از آن ها را به صورت نگینی خرد کنید.از طرف دیگر زیتون ها را نیز به صورت نگینی خرد کنید.

  • مرحله ششم

گوجه فرنگی های شسته شده نیز به صورت نگینی خرد کنید.

  • مرحله هفتم

سپس روی خمیر پیتزا مقداری سس مخصوص پیتزا یا سس کچاب ریخته و پخش کنید.

  • مرحله هشتم

ابتدا گوشت چرخ کرده ای را که تفت دادید روی خمیر بریزید و پخش کنید و سپس تکه های مرغ را به صورت پراکنده در همه جای خمیر پخش کنید.

  • مرحله نهم

مواد دیگر که شامل (قارچ، ذرت، فلفل دلمه ای، گوجه، زیتون) را به صورت پراکند روی خمیر پیتزا پخش کنید. 

  • مرحله دهم

روی مواد، ادویه های لازم از قبیل نمک ، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن ریخته و سپس پنیر پیتزا نیز به ان اضافه کنید.میزان پنیر پیتزا به دلخواه شما می باشد.

نکاتی طلایی برای خوشمزه تر شدن پیتزا

  1. پیشنهاد می کنیم پس از اینکه همه ی مواد را روی خمیر پیتزا ریختید 20 دقیقه به آن اجازه دهید تا استراحت کنید سپس داخل فر قرار دهید این کار به خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا کمک می کند و سبب می شود نان پیتزا تردتر شود.
  2. از سایر مواد از جمله سوسیس و کالباس نیز می توانید در تهیه پیتزا استفاده کنید.
  3. اگر می خواهید روی پیتزای شما طلایی شود می توانید گریل بالای فر را در چند دقیقه آخر روشن کنید البته باید حواستان باشد روی پیتزا نسوزد.