طرز تهیه سالاد سزار ساده خانگی و خوشمزه ایتالیایی + سس مخصوص

27/01/2022
طرز تهیه سالاد سزار
یکی از سالاد های پرطرفدار و بسیار خوشمزه ایتالیایی، سالاد سزار می باشد که دارای طعمی عالی و بی نظیر است.اگر به دنبال یک میان وعده سبک، خوشمزه و کم کالری هستید، سالاد سزار را به شما پیشنهاد می کنیم.
مجله والی
مجله والی

یکی از سالاد های بین المللی معروف، سالاد سزار می باشد که در کشور ایتالیا ریشه دارد و همچون پاستا و پیتزا (سایر غذاهای ایتالیایی) طرفداران زیادی در جهان دارد.سالاد سزار را می توان با مواد مختلفی تهیه کرد که هر فرد با توجه به ذائقه و سلیقه خود می تواند مواردی را از آن حذف یا به ان اضافه کند.در این مقاله آشپزی از مجله والی به آموزش طرز تهیه سالاد سزار ساده و خانگی و نکات ریز سالاد سزار می پردازیم.

مواد لازم برای طرز تهیه سس سالاد سزار

مواد لازم  میزان لازم
پنیر پارمزان رنده شده 6 قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک 3 قاشق غذا خوری یا بیشتر بسته به ذائقه
سیر 2 حبه
سس مایونز 3 قاشق غذا خوری
سس خردل 1 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
روغن زیتون 3 قاشق چایخوری

طرز تهیه سس سزار

طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری

  • مرحله اول

کاسه ای مناسب انتخاب کرده و سیر را به صورت ریز ریز در آن رنده کنید و بریزید.

  • مرحله دوم

سپس سس مایونز را به سیر رنده شده اضافه کنید و تا زمانی که سس رقیقی به دست آید خوب هم بزنید.

  • مرحله سوم

سپس به سس مایونز سس خردل را اضافه کنید و هم بزنید.

  • مرحله چهارم

آب لیمو ترش به همراه ادویه های مورد نیاز به ترکیب فوق اضافه کنید.میزان آب لیمو را با توجه به ذائقه خود تعیین کنید.

  • مرحله پنجم

به میزان دلخواه به سس سرکه بالزامیک اضافه کنید.

  • مرحله ششم

در انتها به سس به میزان دلخواهتان پنیر پارمزان اضافه کنید.

نکته : در سس سالاد سزار (caesar salad) به جای سرکه از آبلیمو هم میتوان استفاده کرد.

طرز تهیه سالاد سزار بدون سس خردل

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار

مواد لازم میزان لازم
کاهو 1 بوته
سینه مرغ 4 عدد
نان تست 2 عدد
روغن زیتون و سیر به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه  به میزان دلخواه
گوجه گیلاسی  به میزان دلخواه

طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار رژیمی

  • مرحله اول

در ابتدا برای مزه دار کردن مرغ آن را درون روغن زیتون، نمک و فلفل، 1 حبه سیر رنده شده خوابانده و ماساژ دهید و کنار گذاشته تا مواد به خورد فیله ها بروند.

  • مرحله دوم

نان تست را به صورت تکه های مربع برش داده و در ظرفی که در آن یک حبه سیر و روغن زیتوان ریخته اید، بریزید و با کمک برس چرب کنید.

  • مرحله سوم

ابتدا روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و سپس نان های تست را روی آن بچینید و به مدت 5 الی 10 دقیقه داخل فر  قرار دهید تا به خوبی سوخاری شوند.همچنین می توانید از  مایکروویو ، توستر و یا حتی ماهیتابه برای سوخاری کردن نان استفاده کنید.

  • مرحله چهارم

تابه مناسابی را انتخاب کرده و آن را روی حرارت بالا گذاشته و فیله مرغی را که مزه دار کرده اید سرخ کنید زیاد بودن شعله گاز بسیار مهم است زیرا ممکن است سینه مرغ به دلیل از دست دادن آب سفت شود.هنگامی که فیله ها سرخ شد به صورت دلخواه می توانید فیله ها را به صورت نواری یا مربعی خرد کنید.

  • مرحله ششم

در این مرحله باید کاهو ها را به صورت تکه های متوسط خرد کرده و در آب خیس کنید تا تمیز شوند از این رو بهتر است از کاهو پیچ استفاده کرده و اگر به آن دسترسی ندارید از مغز کاهوی معمولی استفاده کنید.هنگامی که کاهو ها تمیز شدند آن ها را آبکشی کرده و بگذارید آب ان خشک شود.

  • مرحله هفتم

ظرف مناسبی برای سالاد انتخاب کرده و کاهو و نان سوخاری را داخل آن بریزید.

  • مرحله هشتم

روی سالاد گوجه های گیلاسی و همچنین مرغ خرد شده را تزئین کنید همچنین می توانید نصف مرغ را با کاهو ترکیب کرده و مابقی آن را روی سالاد سزار تزیین کنید. 

  • مرحله نهم

اکنون می توانید روی سالد خود سس سالاد سزار را ریخته و نصف پنیر  پارمزان را که نگه داشته اید را روی سالاد بریزید سپس سالاد را سرو کنید.

نکات ریز سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار ایرانی

  1. از سس هزار جزیره نیز می توانید در تهیه سس سالاد سزار استفاده کنید چون طعم خوبی در سالاد ایجاد می کند.
  2. از خیار و هویج استفاده نکنید زیرا موجب تغییر ترکیب رنگی سالاد خواهد شد.
  3. برای از بین نرفتن تردی نان تست روی آن سس نزنید زیرا باعث نرمی آن خواهد شد.
  4. سعی کنید از کاهو پیچ یا کاهو رسمی برای تهیه سالاد سزار استفاده کنید و حتما به صورت درشت خرد کنید.
  5. توجه کنید که سالاد سزار باید به آرامی و با دست مخلوط شود و در انتها نیز پنیر پارمسان رنده شده رویش ریخته شود.
  6. همچنین می توانید سرکه بالزامیک را جداگانه روی سالاد بریزید که باز هم سلیقه ای است.
  7. فیله ها را هم می توانید هم سوخاری کرده و هم گریل کنید.