طرز تهیه مرحله به مرحله حلوا مجلسی خوشمزه

27/11/2021
طرز تهیه حلوا مجلسی
حلوا جزء خوشمزه ترین و در عین حال ساده ترین دسرهای ایرانی بوده که به عنوان میان وعده و در مراسم های مذهبی مورد سرد می شود مادر مجله والی طرز تهیه حلوا را برای شما آماده کرده ایم.
مجله والی
مجله والی

حلوای ساده یکی از انواع دسرهای قدیمی و محبوب ایرانی می باشد که اغلب در مراسم های مذهبی مانند مراسم ختم به چشم می آید، حلوانیز مانند فرنی و شله زرد یک دسر و میان وعده خوشمزه و مقوی ایرانی به شمار می آید لازم به ذکر است که حلوا در انواع مختلفی مانند حلوا هویج، حلوا شیر و حلوا با کره تهیه می شود و که شما می توانید با توجه به سلیقه خود، حلوای مدنظرتون رو درست کنید بهترین نوع آرد برای طرز تهیه ی حلوا شکری آرد سبوس دار است که مقوی می باشد در این مقاله قصد داریم طرز تهیه حلوا مجلسی را به شما آموزش دهیم با مجله والی همراه باشید.

طرز تهیه حلوا مجلسی

طرز تهیه حلوا زرد ساده

مواد لازم برای حلوا ساده
مواد لازم مقدار لازم
آرد گندم 2 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
روغن 1 پیمانه
گلاب 1/3 پیمانه
پودر هل به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
کره 25گرم

طرز تهیه حلوا زعفرانی

مرحله اول: تهیه شربت حلوا

برای درست کردن شربت باید قابلمه کوچکی را رویحرارت قرار دهیم سپس آب را داخل آن می ریزیم در ادامه پودر هل، شکر و گلاب را می افزایم، این محلول را باید به قدری هم بزنیم که شکر ها کاملا حل شود در آخر زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کرده و حرارت شعله را ملایم می کنیم

مرحله دوم: تفت دادن آرد

آرد را 2 یا سه الک می کنیم تا هنگام پخت حلول گلوله گلوله نشود، بعد از الک کردن آرد در یک تابه با حرارت بالا آرد را تفت می دهیم نکته بسیار مهمی که باید هنگام تفت دادن آرد به آن توجه کنیم ایم موضوع است که آرد را به صورت مدام هم بزنید زیرا فوری ته می گیرد. آرد ها به تا وقتی که تغییر رنگ بدهند و وکرمی رنگ شوند هم بزنید

مرحله سوم: افزودن روغن یا کره

در یک تابه یا قابلمه روغن یا آرد تا داغ می کنیم و کم کم به آؤد اضافه می کنیم و مواد را به صورت مدام هم می زنیم تا رنگ آن تیره شود

مرحله چهارم: اضافه کردن شهد حلوا

بعد از اینک آرد رنگ طلایی خوش رنگی به خود گرفت، شربتی که آماده کرده بودیم را طی چند مرحله آؤام آؤام به آؤد می افزایم و به طور دائم هم میزنیم تا شهد به خورد آرد برود د رادامه برای خمیری شدن حلوا در دو طرف تابه گرفته و به سمت چپ وراست تکان می دهیم تا حلوا آماده شود.

مرحله پنجم: تزئین حلوا

حال که حلوا شکری آماده شده است باید آن را سرو کنیم، برای تزئین می توان از انواع مغز ها مانند مغز گردو و پسته استفاده کرد و برای زیباتر شدن از غنچه گل رز نیز می توان بهرمند شد.

طرز تهیه حلوا سیاه

نکته های مهم برای طرز تهیه حلوا برای 4 نفر

  • آرد سفید طعم حلوا خوشمزه تر می کند اما آرد سنگگ حلوا را مقوی تر می کند پس می توانید از هر نوع آردی که دوست دارید برای درست حلوا استفاده کنید
  • افزون بر هل و گلاب، می‌توان از پودر دارچین هم برای عطر بیشتر حلوا استفاده کرد
  • معمولاً در طرز تهیه حلوا ساده خانگی فقط از روغن مایع استفاده می‌شود. نکته کلیدی این است که اگر از مقدار روغن مایع، کم کنید و به جای آن از کره و روغن جامد هم استفاده کنید، هم بافت نرم‌تری می‌گیرد و هم طعم کره، آن را خوشمزه‌تر خواهد کرد.