طرز تهیه کمپوت سیب با طعم بی نظیر

29/11/2021
طرز تهیه کمپوت سیب
کمپوت سیب یکی از ساده ترین و بهترین خوراکی هایی است، که به راحتی هضم می شود، و به راحتی در منزل می توانید آن را درست کنید. با توجه به این که سیب میوهای بسیار مفید و مقوی است، کمپوت سیب نیز همان فواید را دارد.
مجله والی
مجله والی

طرز تهیه کمپوت سیب برای 4 نفر

در این مطلب از مجله والی قصد داریم، تا به شما عزیزان طرز تهیه ی کمپوت سیب را به صورت مرحله به مرحله آموزش دهیم. بهترین روش برای این که بتوانیم از خراب شدن میوه ها جلوگیری کنیم، آن را به کمپوت تبدیل می کنیم، و از آن به عنوان دسر نیز می توانیم استفاده کنید. جهت تهیه ی کمپوت خوشمزه می توانید از انواع مختلف سیب‌ها نیز استفاده کنید. بهترین نوع سیب برای تهیه کمپوت، سیب مراغه و یا پاونا به خاطر داشتن عطر و طعم دلپذیر آن است. زمان مناسب برای تهیه این کمپوت خوشمزه فصل پاییز است. هم چنین می توانید از کمپوت سیب برای تقویت بیماران و حتی برای تهیه ی کیک‌ های ساده و تولد استفاده کنید.

مواد لازم کمپوت سیب خانگی

مواد لازم میزان لازم
سیب 1 کیلو گرم
شکر 6 قاشق غذاخوری
آب 3 پیمانه
گلاب 1 قاشق غذا خوری
زعفران 1 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش  2 قاشق غذا خوری
سرکه 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه کمپوت سیب

  • مرحله اول

طرز تهیه کمپوت سیب ساده

جهت تهیه ی کمپوت سیب باید اول مقداری از سیب ها را می خواهید با آن کمپوت درست کنید، را به آرامی در مدل ها و شکل های دلخواه برش دهید. به این نکته توجه کنید، که برای این از له شدن سیب بعد از پخت جلوگیری کنیم، ترجیحاً آن ها را درشت خرد کنید.

  • مرحله دوم

طرز تهیه کمپوت سیب قرمز

بعد از برش دادن سیب ها باید آن ها را در آبکش می ریزیم. سپس آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، و روی حرارت متوسط شعله قرار می دهیم، تا آب به جوش بیاید.

  • مرحله سوم

بعد از این که آب جوش آمد، در ادامه گلاب و آبلیمو ترش را اضافه می کنیم، و بعد از کمی مخلوط کردن سیب ها را به قابلمه اضافه می کنیم، و تا زمان پختن سیب ها صبر می کنیم، و شربت کمپوت به غلظت مناسب خود برسند.

  • مرحله چهارم

کمپوت سیب و دارچین

در این مرحله باید زمانی که سیب ها پختند، آن ها را از قابلمه خارج کنیم، چون در صورتی که بیش از حد بر روی حرارت شعله باشند، له می شوند. در این مرحله توجه داشته باشید، که اگر سیب ها به اندازه کافی پخته بودند، ولی شربت کمپوت احتیاج به جوشیدن داشت، می توانید سیب ها را از قابلمه خارج کنید.

  • مرحله پنجم

در مرحله ی نهایی باید شربت را به تنهایی روی حرارت بماند، تا به غلظت مناسب خود برسد. بعد از این که شربت و سیب ها آماده شدند، اجازه دهید، تا در دمای محیط بمانند، و کاملاً خنک شوند. بعد از آماده سازی کمپوت می توانید آن را در یخچال نگهداری دارید.

مراحل تهیه کمپوت سیب با عسل

فوت و فن کمپوت سیب

  • اول ابتدا سیب ها را بشورید، و آن ها را خشک کنید.
  • سپس در یک ظرف لعابی آب و عسل را روی حرارت شعله قرار دهید.
  • در طول مدت زمانی که آب و عسل بر روی حرارت هستند، سیب ها را در اندازه های دلخواه برش دهید.
  • هنگامی که ترکیب آب و عسل به جوش آمد، اجازه می دهیم به مدت 15 دقیقه جوش بخورد، و به آن سیب ها را اضافه می کنیم.
  • ظرف را روی حرارت ملایم  قرار دهید، تا زمانی که سیب ها کاملاً مغز پخت شوند، اجازه می دهیم، حرارت ببینند.
  •  زمانی که سیب ها پخته شد، کمپوت سیب ما پخته شده است، در این صورت می توانید، حرارت را خاموش کنیم، تا کمپوت ها در دمای متعادل آشپزخانه خنک شوند. 
  • در این هنگام ظرف های شیشه ای با درب فلزی که از قبل آماده کرده ایم، را به مدت 20 دقیقه داخل آب جوش قرار می دهیم، تا کاملاٌ ضدعفونی شود. سپس آن ها را از آب خارج می کنیم، و پس از خنک شدن ظرف، آن ها را با یک دستمال بدون پرز خشک می کنیم.
  • زمانی که کمپوت سیب کاملاٌ خنک شد، سیب ها را داخل ظرف ریخته، و سپس روی آن ها از شهد بسیار رقیق عسل و آب پر می کنیم.
  • برای آن که هوا داخل کمپوت ما نرود درب آن را محکم می بندیم، و تا زمان میل کردن از آن داخل یخچال نگهداری می کنیم.

فواید کمپوت سیب 

طرز تهیه کمپوت سیب قرمز

  • برخی از افراد این تصور را دارند، که کمپوت فقط برای افرادی که بیمار هستند، بسیار مناسب هستند، ولی باید این موضوع را بدانید، که با توجه به این که کمپوت یک خوراکی زود هضم می باشد، می تواند گزینه ای مناسب برای کودکان باشد، چون سلامت آن ها را بالا می برد، و همچنین بسیار زود هضم می شود، و جلوی اشتهای کودکان را نخواهد گرفت.

  • کمپوت سیب برای افراد بزرگسال نیز می تواند بسیار مفید باشد، چون باعث قوی تر شدن سیستم ایمنی آن ها از حالت عادی می شود. هم چنین این نکته نیز بسیار مهم است، که سیب پخته شده آنتی اکسیدانش قوی تر از سیب عادی است.

  • زنانی که باردار هستند، هم می توانند طرز تهیه کمپوت سیب را یاد گرفته، و برای درمان حالت تهوع بارداری آن را میل کنند، و از طرفی سیستم ایمنی خود و جنین را بالا ببرند.

آموزش كمپوت سيب خانگي به صورت فوري

آموزش كمپوت سيب خانگي به صورت فوري

براي تهیه ی كمپوت سيب خانگي به صوت فوري باید بعد از جدا كردن هسته ها از سيب، سيب ها رو روي سيني مخصوص فر قرار دهید، و روي آن شكر بپاشيد، و به مدت 2 دقيقه آن داخل فر قرار می دهیم، و بعد از 2 دقيقه سيب ها رو برعكس مي كنيم، تا 2 دقيقه ي ديگر درون مايكروفر قرار باشد. البته مي توانيد به جاي شكر از عسل استفاده كنيد.

 نکات طلایی برای تهیه کمپوت سیب

کمپوت سیب فوری

  • جهت تهیه ی کمپوت سیب از سیب های سالم و بدون لکه استفاده کنید.

  • از هیچ اسانسی هنگام پخت کمپوت استفاده نکنید. اما برای خوش عطر شدن آن می توانید از گلاب استفاده نمایید.

  • برای تهیه کمپوت سیب هیچ محدودیتی وجود ندارد، و می توانید از انواع سیب استفاده کنید.

  • اگر برای تهیه کمپوت از شیشه استفاده می کنید حتماً دقت کنید، در حین پخت درب شیشه محکم بسته باشد، در غیر اینصورت ماندگاری بالایی نخواهد داشت.

  • حواستان به مدت زمان طبخ کمپوت باشد، تا بتوانید از له شدگی سیب‌ها می گردد.

  • اگر می خواهید کمپوت را در فصل زمستان نیز نگهداری کنید، حتماً از سیب های که دچار کرم خوردگی و خراب هستند، استفاده نکنید. حتماً زمان تهیه ی کمپوت سیب‌ها را خرد نکنید، و فقط پوست آنها را بگیرید، و حتماً برای نگهداری از آن ها از شیشه استفاده کنید.

  • افرادی که دچار بیماری معده و یا دچار سوزش معده هستند، بسیار مفید بوده و مصرف آن به آرام شدن معده کمک خواهد کرد.
  • به خاطر وجود ویتامین های A ،2B ،C و همچنین آهن، پتاسیم، منیزیم و کلسیم از خشکی و پیری پوست جلوگیری می کند، و موجب شادابی و درخشندگی پوست خواهد شد.
  • افرادی که از میوه تازه و خام بدلیل وجود اسید میوه نمی توانند استفاده کنند، و دچاره معده درد می شوند، می‌ توانند کمپوت را جایگزین آن کنید.
  • فیبر موجود در سیب و کمپوت آن به درمان یبوست کمک می‌کند، ولی باید توجه داشته باشد، که مصرف آن باید به میزان مناسب باشد.
  • سیب پخته دارای انواع ویتامین ها می باشند، که می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
  • فسفر و ویتامین های موجود در سیب به عملکرد بهتر و تقویت مغز کمک می کند.