طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی به ساده ترین روش

03/04/2022
طرز تهیه زولبیا بامیه
زولبیا نوعی سرخ کردنی شیرین و ترد ایرانی است. این شیرینی در ایران در ماه رمضان بسیار رایج است و معمولاً برای افطار به همراه چای سرو می شود. اگر دوست دارید طرز تهیه این شیرینی خوشمزه ایرانی را یاد بگیرید با ما همراه باشید.
مجله والی
مجله والی

طرز تهیه زولبیا

زولبیا نوعی سرخ کردنی شیرین و ترد ایرانی است. این شیرینی در ایران در ماه رمضان بسیار رایج است و معمولاً برای افطار به همراه چای سرو می شود. اگر دوست دارید طرز تهیه این شیرینی خوشمزه ایرانی را یاد بگیرید با ما همراه باشید. این شیرینی که از مخلوط نشاسته ذرت، ماست تهیه می شود بسیار لذیذ است.

مواد لازم برای طرز تهیه زولبیا 

طرز تهیه زولبیا

مواد لازم میزان لازم
آرد 3 قاشق غذا خوری
ماست 1/2 لیوان
گلاب 1/3 لیوان
نشاسته گل 1 لیوان
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
زعفران دم  کرده 3 قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه زولبیا خانگی 

برای تهیه زولبیا خانگی ابتدا آرد و ماست را با هم به خوبی ترکیب کنید و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود و گوله ای در مواد باقی نماند سپس 5 دقیقه به مواد استراحت دهید و یک قاشق به آن روغن مایع اضافه کنید خوب هم بزنید و گلاب و جوش شیرین و زعفران را به ترکیب اضافه کنید. مواد را داخل قیف بریزید و روغن رو داخل ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار بدید تا کاملا داغ شود. م واد رو به صورت دورانی و چرخشی به شکل گرد داخل تابه بریزید.بعد از اینکه خوب سرخ شد از روغن خارج کنید و در شربت قرار دهید.    

 مواد لازم برای تهیه بامیه خانگی

طرز تهیه بامیه خانگی

مواد لازم

میزان لازم

آب 1 لیوان
آرد 1 لیوان 
تخ م مرغ 3 عدد متوسط
کره  25 گرم
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم

 طرز تهیه بامیه 

طرز تهیه بامیه

برای تهیه بامیه خانگی ابتدا باید 1لیوان آب را بجوشانید و سپس حرارت را ملایم کنیدو روغن و یا کره را به آب جوش اضافه کنید. آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و به آب جوش اضافه کنید تا خمیر سفتی به شما بدهد سپس به مدت 5 دقیقه خمیر را روی شعله گاز جمع و باز کنید و بعد حرارت را خاموش کنید. خمیر را به ظرف دیگری منتقل کنید تا سرد شود و بعد از اینکه سرد شود سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و خمیر را خوب ورز داده تا نرم شود. خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ کنید و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت بیاندازید.

طرز تهیه شربت زولبیا بامیه 

مواد لازم برای شربت
شکر ۲ لیوان
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ¼ لیوان
آب ۱٫۵ لیوان
آبلیمو ½ قاشق چایخوری

برای تهیه شربت زولبیا بامیه ابتدا آب را با شکر داخل قابلمه میریزم و  روی شعله قرار می دهیم سپس آن با قاشق شکر را کاملا حل می کنیم حرارت را زیادمی کنیم تا بجوشد سپس زیر شعله را کم می کنیم تا به آرامی بجوشد سپس زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و بلافاصله آبلیمو و گلاب را نیز می افزاییم و صبر می کنیم تا شربت به قوام برسد. شربت که کمی غلیظ شد حرارت را خاموش می کنیم و قابلمه را کنار می گذاریم تا شربت سرد شود.

ترفندهایی برای ترد شدن زولبیا و بامیه

طرز تهیه بامیه

  • بهتر است برای سرخ کردن زولبیا و بامیه از روغن مایع مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.
  • اگر شربت داغ باشد، بامیه و زولبیا خمیر می شوند.
  • داخل شربت آبلیمو بریزید تا شکرک نزند.
  • زولبیا را بعد از اینکه سرخ کردید بلافاصله درون شربت بیندازید.
  • از ماسوره آچاری برای بامیه استفاده کنید.
  • بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا ترد شود.
  • شما می‌توانید به‌جای گلاب از چند عدد دانه هل در تهیه شربت استفاده کنید.
  • غلظت شربت پس از خنک شدن، باید از عسل روان‌تر باشد.
  •  بامیه‌ها را در حین سرخ شدن مرتب هم بزنید تا به هم نچسبند و یکدست سرخ شوند. 
  • برای بریدن بامیه‌ها، سر قیچی را با روغن چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسبد.