طرز تهیه ماکارونی ساده و سریع خوشمزه مجلسی

16/04/2022
طرز تهیه ماکارونی
آموزش طرز تهیه ماکارونی در انواع مختلف ساده، با قارچ و گوشت، با مرغ، با سیب زمینی، با پنیر پیتزا و... یکی از غذاهای محبوب نتها در ایران بلکه در تمام دنیا به صورت مرحله به مرحله
مجله والی
مجله والی

ماکارونی یکی از انواع پاستا ها می باشد که دارای اصالت ایتالیایی می باشد ماکارانی یکی از محبوب ترین غذا ها بین مردم جهان می باشد و به همین دلیل می باشد که یکی از پر مصرف ترین غذا ها در کل دنیا می باشد. این غذای ساده و اما خوشمزه در کشور ما نیز دارای طرفداران بسیار زیادی می باشد البته که نکته جالب اینجاست که در میان ایرانیان ته دیگ ماکارنی یا همان ته دیک سیب زمینی دارای محبوبیت بیشتری نسبت به خود ماکارونی می باشد . در این مطلب آشپزی قرار است تا آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی را در انواع مختلف زیر که به شما آموزش دهیم پس با ما در مجله والی همراه باشید. 

  • طرز تهیه ماکارونی ساده 

  • طرز تهیه ماکارونی با سویا 

  • طرز تهیه ماکارونی با گوشت 

  • طرز تهیه ماکارونی با قارچ 

  • طرز تهی ماکارونی با گوشت 

  • طرز تهیه ماکارونی با مرغ 

  • طرز تهی ماکارونی با سیب زمینی 

  • طرز تهیه ماکارونی بدون رب 

  • طرز تهیه ماکارونی با پنیر پیتزا 

ماکارانی در مدل های مختلف درست می شود و دارای طرز تهیه متفاوتی دارد و هر فردی می تواند ادعا کند که دستور تهیه مخصوص خودش را برای تهیه این غذای محبوب دارد پس شما می توانید مواد ماکارانی مطابق با میل و سلیقه ی خود تهیه نمایید.

طرز تهیه ماکارونی ساده وسریع 

همان طور که در بالا گفتیم ماکارانی یکی از غذا های بسیار محبوب در جهان است و به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان می باشد ماکارانی نیز همانند لازانیا و پاستا دارای اصالتی ایتالیایی بوده و آشپز های ایرانی ماکارونی را به روش های مختلفی درست می کنند که بیشتر باب میل ایرانیان باشد زیرا در کشور ما ماکارونی را در آب جوش میریزند و بعد از 15 دقیقه با مواد ماکارونی دم میگذارند و با اغلب با سس کچاب یا بدون آن میل می کنند.

مواد لازم برای طرز تهیه ماکارونی مجلسی با ته دیگ سیب زمینی 

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی ۱ بسته
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه، آویشن و نمک به مقدار لازم
زردچوبه و ادویه ماکارونی به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سرپُر
قارچ چند عدد اختیاری

طرز تهیه ماکارونی با قارچ و گوشت مجلسی

  • مرحله اول

برای تهیه ماکارونی خوشمزه باید ابتدا داخل یک قابلمه مناسب تا نیمه آب پر نمایید و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب شروع به جوشیدن نماید. در همین حین می توانیم سس ماکارونی یا مواد را آماده کنید تا هنگام آبکشی ماکارونی معطل نشویم و مواد شما آماده باشد تا به سرعت آن دم بگذارید. 

  • مرحله دوم

برای تهیه سس ماکارونی ابتدا لازم است تا یک پیازنسبتا بزرگ را به صورت نگینی ریز خرد می کنید، سپس یک تابه مناسب برای تهی مواد ماکارانی را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به تابه اضافه می کنید. پس از اینکه روغن داغ شد، پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنید.

  • مرحله سوم

پس از اینکه پیاز حالت سبک و شیشه ای به خود گرفت، گوشت چرخ کرده را در تابه ریخته وبه پیاز ها اضافه می‌ کنیم و تفت می‌ دهیم تا رنگ گوشت تغییر نماید. در ادامه مقداری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، ادویه ماکارونی و آویشن به آن اضافه کنید و کمی مواد را با هم ترکیب نمایید.

  • مرحله چهارم

پس از آنکه ادویه ها را به مواد داخل تابه اضافه کردین و به خوبی با عم ترکیب کردین وقت آن رسیده تا قارچ ها را شسته و به صورت ورقه ای یا نگینی نازک خرد نمایید. حال می توانید قارچ ها را نیز در تابه ریخته و تفت دهید تا جایی که آب اضافی آن کشیده شود و کمی سرخ شود. 

  • مرحله پنجم

و در آخر وسط تابه را کمی باز کنید و ربه گوجه را به آن اضافه نمایید. رب گوجه فرنگی تاثیر بسزایی در رنگ ماکارونی داشته و به همین دلیل باتید به خوبی سرخ شود و پس از آنکه به خوبی رب کوجه فرنگی را سرخ کردین آن را با سار موادماکارونی ترکیب نمایید. 

  • مرحله ششم

پس از انکه سس ماکارونهی جا افتاد و آماده شد آن را از روی حرارات برداشته و کنار میگذاریم حال پس از اینکه آب دورن قابلمه به تقطه جوش رسید به آن دو قاشق غذاخوری نمک اضافه می کنیم به علاوه ی یک قاشق زردچوبه و 1 قاشق غذا خوری روغن مایه . 

  • مرحله هفتم

در این مرحله ماکارونی ها را به صورت سالم یا از وسط نصف کرده و در داخل آب جوش میریزیم تا نرم شود حدود 5 الی 7 دقیقه زمان لازم است تا ماکارونی های داخل اب جوش نرم شوند. پس از گذشت این زمان شما می توانید ماکارونی ها را آبکشی نمایید. 

  • مرحله هشتم

در این مرحله کمی روغن در کف قابلمه مورد نظر برای پخت ماکارونی در نظر گرفته اید می ریزیم حالا ته دیگ ها را که می توانید به سلیقه خود ته دیگ سیب زمینی یا ته دیگ نان قرار دهید.

  • مرحله نهم

حالا کمی ماکارونی را روی ته دیگ ها مریزیم تا روی آن را بپوشانید سپس سس ماکارونی را به آن اضافه میکنیم به همین ترتیب و به صورت لایه لایه ماکارونی و سس را اضافه میکنیم تا مواد تمام شود سپس درب قابلمه را ببندید. 

  • مرحله دهم

حال یک شعله پخش کن روی حرارت قرار دهید و حرارت را روی ملایم قرار دهید و قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهید این کار باعث میشود تا ته دیگ ماکارونی نسوزد. برای پخت ماکارونی حدود 45 دقیقه زمان لازم دارید. در پایان ماکارونی را با سس درون قابلمه ترکیب می کنیم، سپس سرو می کنید .