مشخصات قیمت و خرید کباب پز صنعتی

کباب پز صنعتی

کباب پز صنعتی یکی از تجهیزات ضروری تمام آشپزخانه های صنعتی که در مکان های مختلفی اعم از رستوران‌ها، کترینگ‌ها، هتل‌ها، بیمارستان‌ها و تمام مکان هایی که در روز باید تعداد زیادی کباب آماده کنند، بسیار کاربردی می باشد.

مجله والی
مجله والی

کباب پز صنعتی 

کباب پز صنعتی یکی از غذاهای ایرانی که نیازمند حرارت برای آماده شدن می باشد، کباب است. در واقع کباب در قدیم به وسیله منقل ها طبخ می شد ولی با گذر زمان و تولید کباب پز سنتی یا همان کباب پز صنعتی گازی کباب ها با این وسیله طبخ شد.

از لحاظ کیفیت کبابی که بر روی کباب پز سنتی درست می شود قابل مقایسه با ماشین آلات جدید همانند کباب پز ریلی نیست و به مراتب از لحاظ طعم و مزه بهتر از کبابی است که توسط کباب پز ریلی طبخ می گردد. کباب پز صنعتی گازی وسیله ایی کاملا ایرانی می باشد که توسط طراحان داخلی طراحی و تولید شده است، البته در قسمت برنرها و شیرها از کشورهای پیشرفته در این زمینه استفاده شده ولی طراحی آن توسط متخصصان داخلی صورت گرفته است.تهیه ی یک کباب خوب علاوه بر استفاده از مواد اولیه مناسب و مهارت آشپزی که کار طبخ را انجام می دهد، به استفاده از تجهیزات مناسب و استاندارد نیز بستگی دارد.

انواع کباب پز

  • کباب پز گازی

  • کباب پز تابشی

  • کباب پز برقی

  • کباب پز ایستاده

  • کباب پز صنعتی

  • کباب پز خانگی

قیمت کباب پز صنعتی

مشخصات فنی کباب پز تابشی بدون دود دهنه 50
مدل

KH4050

KH3050

KH2050

ابعاد

1660*800*1950 میلی متر

1660*800*1650 میلی متر

1660*800*1350 میلی متر

ظرفیت پخت

480 سیخ در ساعت

360 سیخ در ساعت

240 سیخ در ساعت

تعداد سیخ

40 عدد

30 عدد

20 عدد

اندازه کباب

440 میلی متر

440 میلی متر

440 میلی متر

سوخت مصرفی

گاز شهری

گاز شهری

 

مصرف گاز

8/2 متر مکعب در ساعت

6/7 متر مکعب در ساعت

5/2 متر مکعب در ساعت

شیر کنترل گاز

دارد

دارد دارد
جنس بدنه

استیل

استیل استیل
جنس پایه

پروفیل سنگین

پروفیل سنگین

پروفیل سنگین

طول دهانه

500 میلی متر

500 میلی متر

500 میلی متر

طول شعله

1400 میلی متر

1100 میلی متر

1100 میلی متر
مکانیزم عملکرد

اتوماتیک

اتوماتیک

اتوماتیک
چرخ

دارد

دارد دارد
کاربرد

جوجه کباب و کباب

جوجه کباب و کباب

جوجه و کباب 

معرفی کباب پز گازی

مشخصات فنی کباب پز سنتی یا منقل
طول 85 سانتی متر
جنس بدنه استیل استنلس
ضخامت بدنه 0.8 میل
تعداد پایه 5 عدد
شیر کنترل گاز 3 عدد
قابلیت اتصال به گاز شهری، کپسول دارد

قیمت کباب پز رومیزی

مشخصات فنی کباب پز سالاماندر

مدل

SA60

SA90

ابعاد

450*500*600 میلی متر

550*550*900 میلی متر

ظرفیت پخت

7 سیخ در ساعت

14 سیخ در ساعت
اندازه کباب

200 میلی متر

280 میلی متر
کاربرد

جوجه کباب و کباب

جوجه کباب و کباب

سوخت مصرفی

گاز شهری

گاز شهری
 
مصرف گاز

2 متر مکعب در ساعت

1.9 متر مکعب در ساعت
شیر کنترل گاز

دارد

دارد

جنس بدنه

استیل

استیل

جنس پایه

پروفیل سنگین

پروفیل سنگین

طول شعله

250 میلی متر

600 میلی متر

مکانیزم عملکرد

دستی

دستی

چرخ

ندارد

ندارد

 

ساختار کباب پزصنعتی

کباب پز اعم از سنتی و صنعتی استیل به طور کلی از تعدادی لوله به صورت ردیفی که دارای سوراخ های ریزی برای خروج شعله های آتش و ایجاد حرارت تعبیه شده ساخته می شود که توسط یک استراکچر مستطیل شکل از جنس آهن گالوانیزه یا استیل می باشد احاطه شده است.
روی این لوله ها که به برنر معروف هستند سنگ هایی از جنس چدن قرار دارد که وظیفه انتقال حرارت از برنر به کباب را برعهده دارند جنس این سنگ ها و ضخامت آن ها در کیفیت حرارت غیر مستقیم ایجاد شده در در کباب پز تاثیر مستقیم ایجاد می کند.

قیمت کباب پز صنعتی 

 تمامی محصولات دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هستند 

نکات مهم هنگام خرید کباب پز صنعتی

  1. اندازه و ظرفیت دستگاه
  2. نوع کباب پز 
  3. سیخ‌ گردان
  4. توری کباب کردن ماهی
  5. ساید‌ بِرنِرها و حرارت‌ دهنده‌ های جانبی
  6. جنس کباب پزها 
  7. انرژی مصرفی

جهت خرید و کسب اطلاعات بیشتر با مشاوان ما درارتباط باشید . 

برای کسب اطلاعات بیشتر و بدست آوردن قیمت بروز 1401 با کارشناسان فروش صنایع برودتی ونوس تماس حاصل فرمایید:


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
تماس بگیرید