کباب پز صنعتی
کباب پز صنعتی یکی از غذاهای ایرانی که نیازمند حرارت برای آماده شدن می باشد، کباب است. در واقع کباب در قدیم به وسیله منقل ها طبخ می شد ولی با گذر زمان و تولید کباب پز سنتی یا همان کباب پز صنعتی گازی کباب ها با این وسیله طبخ شد.
از لحاظ کیفیت کبابی که بر روی کباب پز سنتی درست می شود قابل مقایسه با ماشین آلات جدید همانند کباب پز ریلی نیست و به مراتب از لحاظ طعم و مزه بهتر از کبابی است که توسط کباب پز ریلی طبخ می گردد. کباب پز صنعتی گازی وسیله ایی کاملا ایرانی می باشد که توسط طراحان داخلی طراحی و تولید شده است، البته در قسمت برنرها و شیرها از کشورهای پیشرفته در این زمینه استفاده شده ولی طراحی آن توسط متخصصان داخلی صورت گرفته است.تهیه ی یک کباب خوب علاوه بر استفاده از مواد اولیه مناسب و مهارت آشپزی که کار طبخ را انجام می دهد، به استفاده از تجهیزات مناسب و استاندارد نیز بستگی دارد.
انواع کباب پز
-
کباب پز گازی
-
کباب پز تابشی
-
کباب پز برقی
-
کباب پز ایستاده
-
کباب پز صنعتی
-
کباب پز خانگی
مدل |
KH4050 |
KH3050 |
KH2050 |
---|---|---|---|
ابعاد |
1660*800*1950 میلی متر |
1660*800*1650 میلی متر |
1660*800*1350 میلی متر |
ظرفیت پخت |
480 سیخ در ساعت |
360 سیخ در ساعت |
240 سیخ در ساعت |
تعداد سیخ |
40 عدد |
30 عدد |
20 عدد |
اندازه کباب |
440 میلی متر |
440 میلی متر |
440 میلی متر |
سوخت مصرفی |
گاز شهری |
گاز شهری |
|
مصرف گاز |
8/2 متر مکعب در ساعت |
6/7 متر مکعب در ساعت |
5/2 متر مکعب در ساعت |
شیر کنترل گاز |
دارد |
دارد | دارد |
جنس بدنه |
استیل |
استیل | استیل |
جنس پایه |
پروفیل سنگین |
پروفیل سنگین |
پروفیل سنگین |
طول دهانه |
500 میلی متر |
500 میلی متر |
500 میلی متر |
طول شعله |
1400 میلی متر |
1100 میلی متر |
1100 میلی متر |
مکانیزم عملکرد |
اتوماتیک |
اتوماتیک |
اتوماتیک |
چرخ |
دارد |
دارد | دارد |
کاربرد |
جوجه کباب و کباب |
جوجه کباب و کباب |
جوجه و کباب |
طول | 85 سانتی متر |
---|---|
جنس بدنه | استیل استنلس |
ضخامت بدنه | 0.8 میل |
تعداد پایه | 5 عدد |
شیر کنترل گاز | 3 عدد |
قابلیت اتصال به گاز شهری، کپسول | دارد |
مدل |
SA60 |
SA90 |
---|---|---|
ابعاد |
450*500*600 میلی متر |
550*550*900 میلی متر |
ظرفیت پخت |
7 سیخ در ساعت |
14 سیخ در ساعت |
اندازه کباب |
200 میلی متر |
280 میلی متر |
کاربرد |
جوجه کباب و کباب |
جوجه کباب و کباب |
سوخت مصرفی |
گاز شهری |
گاز شهری |
مصرف گاز |
2 متر مکعب در ساعت |
1.9 متر مکعب در ساعت |
شیر کنترل گاز |
دارد |
دارد |
جنس بدنه |
استیل |
استیل |
جنس پایه |
پروفیل سنگین |
پروفیل سنگین |
طول شعله |
250 میلی متر |
600 میلی متر |
مکانیزم عملکرد |
دستی |
دستی |
چرخ |
ندارد |
ندارد |
ساختار کباب پزصنعتی
کباب پز اعم از سنتی و صنعتی استیل به طور کلی از تعدادی لوله به صورت ردیفی که دارای سوراخ های ریزی برای خروج شعله های آتش و ایجاد حرارت تعبیه شده ساخته می شود که توسط یک استراکچر مستطیل شکل از جنس آهن گالوانیزه یا استیل می باشد احاطه شده است.
روی این لوله ها که به برنر معروف هستند سنگ هایی از جنس چدن قرار دارد که وظیفه انتقال حرارت از برنر به کباب را برعهده دارند جنس این سنگ ها و ضخامت آن ها در کیفیت حرارت غیر مستقیم ایجاد شده در در کباب پز تاثیر مستقیم ایجاد می کند.
قیمت کباب پز صنعتی
تمامی محصولات دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هستند
نکات مهم هنگام خرید کباب پز صنعتی
- اندازه و ظرفیت دستگاه
- نوع کباب پز
- سیخ گردان
- توری کباب کردن ماهی
- ساید بِرنِرها و حرارت دهنده های جانبی
- جنس کباب پزها
- انرژی مصرفی
جهت خرید و کسب اطلاعات بیشتر با مشاوان ما درارتباط باشید .
برای کسب اطلاعات بیشتر و بدست آوردن قیمت بروز 1401 با کارشناسان فروش صنایع گرمایشی اونیور تماس حاصل فرمایید:
- کارشناس فروش
0912-8886153