اگر به دنبال یک غذای سریع و نیمه آماده اما با طعم بسیار خوشمزه و بی نظیر هستید ما به شما ناگت مرغ را پیشنهاد می کنیم.این غذا در سراسر جهان به خصوص در بین کودکان بسیار محبوب بوده که به صورت آماده در فروشگاه ها به فروش می رسد.اما اگر می خواهید ناگت مرغ را به صورت سالم و بهداشتی مصرف کنید، ما در اینجا به شما طرز تهیه ناگت مرغ ساده با روش بازاری و بیرونی را آموزش می دهیم.پس با این مقاله آشپزی از سایت والی همراه باشید.
طرز تهیه ناگت مرغ ترد و خوشمزه
مواد مورد نیاز برای تهیه ناگت مرغ
مواد لازم | میزان لازم |
مرغ | 500 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
نان تست | 3 عدد |
شیر | 1/2 لیوان |
سیر تازه | 2 حبه |
پاپریکا | 1 ق چ |
نمک | 1 ق چ |
پودر پیاز | 1 ق چ |
فلفل قرمز |
1/3 ق چ |
فلفل سیاه | 1/2 ق چ |
آرد سفید | 1 پیمانه |
آرد سوخاری | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر سیر | 1/2 ق چ |
نمک و فلفل سیاه | 1/2 ق چ |
مرحله اول :
در ابتدا قسمت های نرم نان تست یعنی بخش های وسط آن را خارج کرده سپس خرد میکنیم و در ظرفی مناسب میریزیم.برای خمیری شدن نان ها نصف لیوان شیر یا اگر شیر در دسترس نداشتید می توانید آب نیز اضافه کنید و سپس خوب مخلوط میکنیم تا به خورد نان بروند.
مرحله دوم :
دراین مرحله سینه یا ران مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و سپس به وسیله چرخ گوشت و یا دستگاه غذا ساز چرخ کنید سپس به نان تست خمیر شده اضافه کنید.پس از آن یک عدد زرده تخم مرغ را نیز به این مخلوط اضافه کنید.
مرحله سوم :
در مرحله بعد 2 حبه سیر را رنده ریز و له می کنیم و به مخلوط بالا اضافه می کنیم و به خوبی ورز می دهیم تا مواد به خورد هم بروند و با هم ترکیب شوند.البته می توانید این مواد را در دستگاه غذا ساز نیز با یکدیگر ترکیب کنید.
مرحله چهارم :
در این مرحله ادویه های لازم یعنی نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و پودر پیاز و همچنین مقداری روغن را به مواد بالا اضافه کنید.سپس مواد را تا وقتی که چسبناک شوند با هم ورز دهید.
مرحله پنجم :
یک ظرف مناسب را با روغن چرب کنید و سپس مواد مخلوط شده را در آن بریزید و سطحش را صاف کنید.پس از آن ظرف حاوی مواد ناگت مرغ را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله ششم :
هنگامی که مواد را از یخچال خارج کردید سعی کنید به وسیله چاقو تکه های کوچک مربعی از آن ها ایجاد کنید.
مرحله هفتم :
دو عدد تخم مرغ به همراه سه قاشق شیر در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید.
مرحله هشتم :
در ظرف دیگر نیز آرد را به همراه نمک، فلفل سیاه، و پودر سیر ریخته و هم بزنید.
مرحله دهم :
اکنون تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ، سپس در آرد سفید و پس از آن در پودر سوخاری بغلطانید تا کاملا مواد را به خود جذب کند.
مرحله یازدهم :
هنگامی که تمامی تکه های مرغ را به پودر سوخاری آغشته کردید به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید و سپس خارج کنید.
مرحله دوازدهم :
اکنون می توانید ناگت ها را پس از اینکه روغن داغ شد با حرارت ملایم سرخ کنید.
نکات مهم و کلیدی در تهیه ناگت مرغ
- می توانید برای طعم بهتر ناگت از زردچوبه استفاده کنید.
- اضافه کردن پنیر پیتزا موجب خوشمزه تر شدن ناگت ها می وشد از این رو می توانید مقداری پنیز پیتزا به ه مواد ناگت اضافه کنید و ورز دهید.
- با توجه به ذائقه و علاقه خود از ادویه های دیگر مثل آویشن، پونه، زنجبیل و ... استفاده کنید.
- همچنین می توانید ناگت ها را به صورت سوخاری در فریزر نگهداری کنید و هر زمان که خواستید از آن ها استفاده کنید.باید بدانید که فریزر کردن ناگت ها موجب پخت بهتر و ترد شدن ناگت ها می شود.
- از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.
- اگر هنگام برش قطعات کوچک از مواد ناگت مواد به صورت چسبنده بود می توانید مقداری آرد سفید به آن اضافه کنید.
- به جای پنیر پیتزا میتوان از پنیر فتا یا پنیر گودا در ناگت مرغ استفاده کرد.