شیرینی کشمشی یک شیرینی ایرانی اصیل و بسیار پر طرفدار است. از شیرینی کششمشی بیشتر در مراسمات و اعیاد استفاده می گردد. برای تهیه شیرینی کشمشی نیاز به چند ماده اولیه ساده دارید و می توانید این شیرینی را در کمترین زمان ممکن تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی
آرد | دو پیمانه |
کره | 150 گرم |
تخم مرغ | دو عدد |
پودر قند | 180 گرم |
کشمش پلویی | 120 گرم |
وانیل | 1/4 قاشق چایی خوری |
بکینگ پودر | 1/2 |
طرز تهیه شیرینی کشمشی
1. ابتدا کره را در محیط قرار می دهیم تا نرم شود سپس کره را در یک ظرف بزرگ گود میریزیم . پودر قند و وانیل را به کره اضافه می کنیم و با همزن خوب هم می زنیم تا کاملا یک دست شود.
2. به این مخلوط تخم مرغ را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا یکدست شود سپس آرد و بکینگ پودر را کم کم به این مخلوط اضافه می کنیم تا حالت خمیری پیدا کند.
3. فر را با حرارت 160 سانتی گراد به مدت نیم ساعت گرم می کنیم. کشمش ها را بشویید و بزارید آبشون خشک بشه. بعد کشمش را با مایه خمیر مخلوط کنید تا مواد خوب منسجم شود.
4. کاغذ روغنی را کف سینی پهن می کنیم و به اندازه یک گردو به ازای هر شیرینی جدا می کنیم. شیرینی ها را با فاصله از هم میگذاریم تا فضای کافی برای پخت داشته باشند بعد از 10 الی 15 دقیقه شیرینی ها آماده هستند. بگذارید خوب سرد شوند و سپس از کاغذ روغنی جدا کنید.
نکات طلایی در تهیه شیرینی کشمشی
- از روغن جامد هم می توان به جای کره استفاده کرد.
- با این مقدار مواد حدود 30 تا شیرینی کشمشی خواهید داشت می توانید بسته به نیاز مواد را کم و یا زیاد کنید.
- بهتر است کشمش را یک دور در آرد بغلطانید تا ته نشین نشود.