فر قنادی یکی دیگر از تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد که این فر کیک پزی در انواع و مدل های مختلفی تولید شده و به فروش می رسد، اغلب از این دستگاه فر صنعتی در کارخانه ها و کارگاه های کیک و شیرینی، فست فودی و رستوران ها برای درست کردن کیک، کلوچه، بیسکوئیت، نان فانتزی و همچنین انواع شیرینی کاربردی بوده و مورد استفاده قرار می گیرد که به نام های فر شیرینی پزی صنعتی، دستگاه کلوچه پزی و فر پخت کیک نامیده می شود در ساختار فر قنادی صنعتی از جنس بدنه ی استیل ضد زنگ ساخته شده که به معنای با کیفیت بودن و همینطور مقاوم بودن دستگاه می باشد و از دیگر ویژگی های این دستگاه فرقنادی خانگی و صنعتی می توان به شیشه های مستحکم و دوجداره آن اشاره کرد که می توانید شاهد پخت کیک و شیرینی های خوشمزه و جذاب باشید برای امنیت شعله گاز از ترموکوپل و شمعک استفاده شده است، و برای جلوگیری از خارج شدن گرمای پخت کلوچه ها از عایق بندی پشم سنگ استفاده شده است و همچنین این دستگاه مجهز به ترموستات دیجیتال می باشد که به شما امکان تنظیم دمای مناسب را برای پخت هر گونه کیک و شیرینی را میدهد.
انواع فر کیک پزی
-
فر قنادی خانگی
فرقنادی کوچک برای پخت انواع کیک و کلوچه و همینطور شیرینی ها در کسب و کارهای کوچک و خانگی کاربردی بوده که این فر شیرینی پزی از 4 دیس تشکیل شده است و به نام فر شیرینی پزی خانگی شناخته می شود.
-
فر گردان قنادی
این فرصنعتی قنادی همانطور که از نامش پیداست عملکردی به صورت گردان دارد به این گونه که ابتدا خمیر شیرینی و کیک را روی سینی قرار می دهند و سپس بوسیله ی گاری به داخل فر انتقال می یابد تا بپزند.
-
فر طبقه ای
کاربردی ترین نوع فر صنعتی فر طبقه ای می باشد که اغلب ما در فروشگاه های نان فانتزی دیده ایم و برای پخت انواع نان فانتزی، کیک و کلوچه کاربردی می باشدو به عنوان فر نان فانتزی نیز شناخته می شودپس از قرار دادن خمیر ها برروی سینی های فر، قناد سینی ها را در طبقات فر می گذارند و از طریق حرارت غیر مستقیم شیرینی ها را مورد پخت قرار می دهند. مینی فر قنادی پرفروش ترین و پراستفاده ترین نوع این فرهای طبقه ای می باشد.
بهترین فر برای پخت کیک و شیرینی
-
فر قنادی کانوکشن دار
فر قنادی و شیرینی پزی کانوکشن دار در دو نوع بدون بخار و بخار دار طراحی و ساخته می شود و همچنین در مدل های مختلف 4، 6، 8 و 10 دیس تولید می شوند یکی از ویژگی های مثبت داشتن فن در فر مخصوص قنادی می باشد که باعث می شود، در تمام نقاط داخلی فر هوای گرم و داغ پخش شود.
-
فرقنادی روماک
فر شیرینی پزی روماک برای شیرینی فروشی ها و نان فانتزی فروشی ها کاربردی می باشد که در تعداد سینی ها سه تاشانزده عدد طراحی شده است و پر فروش ترین این فر مخصوص قنادی می توان به فر قنادی هشت سینی و فر قنادی 4 سینی اشاره کرد.
قیمت فر قنادی
برای تعیین قیمت فرهای قنادی عواملی زیادی موثر است که از جمله آن ها می توان به جنس بدنه، تعداد سینی، نوع قطعات و مواد اولیه، نوع سوخت، سیستم گرما دهی، اندازه سینی، برند تولید کننده و... اشاره کرد.
انواع فرقنادی شیرینی پزی
-
فر پخت کیک مدل CA01-4
ظب
ابعاد | 800*790*750 میلی متر |
سوخت مصرفی | گاز |
نوع گاز مصرفی | کپسولی، شهری |
برق مصرفی | تک فاز |
تعداد سینی | 4 |
ابعاد سینی | 400*600 میلی متر |
ولتاژ | 220 |
فاصله سینی ها | 90 میلی متر |
حداقل دمای قابل تنظیم | 30 سانتی گراد |
حداکثر دمای قابل تنظیم | 300 سانتی گراد |
جنس بدنه بیرون | استیل |
جنس بدنه داخلی | گالوانیزه |
ضخامت ورق بدنه خارجی | 1 میلی متر |
ضخامت ورق بدنه داخلی | 1 میلی متر |
عایق حرارتی | دارد |
نوع عایق حرارتی | پشم سنگ |
ترموستات | دارد |
چرخ محرک | ندارد |
ترموکوپل | دارد |
تایمر | دارد |
لامپ | ندارد |
درزگیر | دارد |
گرمخانه | ندارد |
جنس درب | شیشه دو جداره |
جنس درزگیر | سیلیکون |
توضیحات | دارای 1 عدد فن جهت گردش هوا - ترموستاتیک - دارای پخت یکنواخت |
-
فر پخت کیک مدل CA01-6
ابعاد | 980*750*790 میلی متر |
سوخت مصرفی | گاز |
نوع گاز مصرفی | کپسولی، شهری |
تعداد سینی | 6 |
حداکثر دمای قابل تنظیم | 300 سانتی گراد |
جنس بدنه بیرون | استیل |
جنس بدنه داخلی | گالوانیزه |
ضخامت ورق بدنه خارجی | 1 میلی متر |
ضخامت ورق بدنه داخلی | 1 میلی متر |
عایق حرارتی | دارد |
ترموستات | دارد |
جنس درزگیر | سیلیکون |
ابعاد سینی | 400*600 میلی متر |
حداقل دمای قابل تنظیم | 30 سانتی گراد |
تعداد طبقات | 6 |
چرخ محرک | ندارد |
-
فر قنادی کانوکشن CA05-4
مدل |
CA05-4 |
---|---|
ابعاد |
ارتفاع 75*عرض 90*ارتفاع 108 |
ظرفیت |
4 سینی |
سوخت مصرفی |
گاز شهری |
برق مصرفی |
تک فاز |
جنس بدنه |
استیل استنلس |
جنس ورق داخل |
گالوانیزه |
عایق |
پشم سنگ و پتو سرامیکی |
شمعک |
دارد |
فن |
1 عدد |
چرخ |
ندارد |
-
فر قنادی کانوکشن مدل CA05-8
مدل |
CA05-8 |
---|---|
ابعاد |
طول 108 عرض 90 ارتفاع 107 |
ظرفیت |
8 سینی |
سوخت مصرفی |
گاز شهری |
برق مصرفی |
تک فاز |
جنس بدنه |
استیل |
جنس ورق داخل |
گالوانیزه |
-
فر قنادی کانوکشن CA05-10
مدل |
CA05-10 |
---|---|
ابعاد |
طول 108*عرض 90* ارتفاع 123 |
ظرفیت |
10 سینی |
سوخت مصرفی |
گازی |
-
فر قنادی کانوکشن CA05-16
مدل |
ca05-16 |
---|---|
ابعاد |
طول 115 عرض 90 ارتفاع185 |
ظرفیت |
16 سینی |
سوخت مصرفی |
گاز شهری |
برق مصرفی |
تک فاز |
جنس بدنه |
استیل |
جنس ورق داخل |
گالوانیزه |
-
فر قنادی کانوکشن CA02-6
مدل |
فر قنادی – شیرینی پزی مدل CA02-6 |
---|---|
ابعاد |
650*960*1090 میلی متر |
سوخت مصرفی |
برق، گاز |
نوع گاز مصرفی |
کپسولی، شهری |
حداکثر دمای قابل تنظیم |
300 سانتی گراد |
جنس بدنه بیرون |
استیل |
جنس بدنه داخلی |
گالوانیزه |
ترموستات |
دارد |
ترموکوپل |
دارد |
تایمر |
دارد |
لامپ |
دارد |
درزگیر |
دارد |
جنس درب |
شیشه |
جنس درزگیر |
سیلیکون |
حداقل دمای قابل تنظیم |
30 سانتی گراد |
وزن |
95 کیلوگرم |
-
فر قنادی کانوکشن CA02-8
ابعاد | 1130*960*980 میلی متر |
سوخت مصرفی | برق، گاز |
نوع گاز مصرفی | کپسولی، شهری |
تعداد سینی | 8 |
حداقل دمای قابل تنظیم | 30 سانتی گراد |
حداکثر دمای قابل تنظیم | 300 سانتی گراد |
جنس بدنه بیرون | استیل |
جنس بدنه داخلی | گالوانیزه |
ترموستات | دارد |
ترموکوپل | دارد |
تایمر | دارد |
لامپ | دارد |
درزگیر | دارد |
جنس درب | شیشه |
جنس درزگیر | سیلیکون |
وزن | 135 کیلوگرم |
-
فر قنادی کانوکشن CA02-10
ابعاد | 1130*960*1090 میلی متر |
سوخت مصرفی | گاز |
نوع گاز مصرفی | کپسولی، شهری |
تعداد سینی | 10 |
تعداد طبقات | 10 |
ابعاد سینی | 400*600 میلی متر |
فاصله سینی ها | 80 میلی متر |
جنس بدنه بیرون | استیل |
جنس بدنه داخلی | گالوانیزه |
ضخامت ورق بدنه خارجی | 1 میلی متر |
ضخامت ورق بدنه داخلی | 1 میلی متر |
عایق حرارتی | دارد |
نوع عایق حرارتی | پشم سنگ |
چرخ محرک | ندارد |
لامپ | دارد |
درزگیر | دارد |
جنس درب | شیشه دو جداره |
جنس درزگیر | سیلیکون |
برای کسب اطلاعات بیشتر و بدست آوردن قیمت بروز 1401 با کارشناسان فروش صنایع برودتی ونوس تماس حاصل فرمایید:
- کارشناس فروش 09128399762
- دفتر فروش 02166722027