طرز تهیه ی غذای ساده

09/04/2022
آموزش بهترین غذا های آسان و سریع
حتما برای شما هم پیش اومده که از سرکار برگشته باشید و حوصله ی درست کردن یه غذای مفصل رو نداشته باشید و دنبال یه غذا باشید که راحت باشه، مواد اولیه ی کمی لازم داشته باشه و سریع هم آماده بشه ادامه ی مطلب بهتون دستور پخت چند غذای آسون رو معرفی می کنم، با مجله ی والی همراه باشید.
مجله والی
مجله والی

امروزه اکثر مردم شاغل می باشند و زمان زیادی را در محل کار خود می گذرانند،  همه ی مردم به دنبال درست کردن غذایی بی دردسر می باشند، در مجله ی والی به شما کمک می کنیم تا در کمترین زمان یک غذای خوشمزه و راحت را آماده کنید با ما همراه باشی.

شامی کباب

طرز تهیه غذای آسان

مواد لازم برای تهیه ی شامی کباب

  1. پیاز :2 عدد
  2. گوشت :500 گرم
  3. لپه پخته :250 گرم
  4. نمک ، فلفل ، زردچوبه:به مقدار کافی
  5. آب :به مقدار کافی
  6. تخم مرغ :5 عدد
  7. بیکینگ پودر :1 ق چ
  8. زعفران ساییده : به مقدار کافی

پیاز هارا به همراه گوشت ، مقداری زردچوبه و آب به مدت 3 ساعت می پزیم تا تمامی مواد به خوبی بپزند، بعد از پخته شدن لپه و گوشت را درون چرخ گوشت می ریزیم و به خوبی چرخ می کنیم تا حالت خمیری شکل پیدا کند، سپس تخم مرغ ها، بکینگ پودر،نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران سابیده شده به موادتان نیز اضافه کنید و به خوبی ورز دهید تا موادی یکدست به عمل آید، سپس ظرف مورد نظری که می خواهید مواد شامی کباب را در آن سرخ کنید را روی شعله قرار دهید مقداری روغن بریزید و اجازه دهید که روغن داغ شود سپس مواد را شکل دهید و سرخ کنید، کنار شامی کباب می توانید گوجه فرنگی نیز سرخ کنید، اینک شامی کباب آسان و خوشمزه ی شما آماده است.

طرز تهیه ی شامی کباب

سالاد الویه

سالاد الویه

 

سالاد الویه یک غذای  روسی می باشد که در بین ایرانی ها محبوبیت خاصی دارد و اقلب در مهمانی ها به عنوان فینگرکود از آن استفاده می کنند، برای تهیه ی این غذای راحت و خوشمزه به مواد اولیه ی زیر نیازمندیم:

  • سیب زمینی    800 گرم
  • تخم مرغ آب‌پز    4 عدد
  • خیارشور    300 گرم
  • نخود سبز    نصف قوطی کنسرو
  • آب لیمو    4 الی 5 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ    1 عدد
  • روغن زیتون    2 الی 3 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز    250 گرم
  • نمک و فلفل    به مقدار لازم
  • هویج و گوجه فرنگی    جهت تزئین

آموزش سالاد الویه

در ابتدا برای تهیه ی سالاد الویه سینه ی مرغ را به همراه ادویه ، پیاز ، سیر و کمی آب بپزید، در ادامه سیب زمینی هارا داخل قابلمه ی مناسب بریزید به آن آب و کمی نمک اضافه کنید، نمک را برای جلوگیری از ترک خوردن به آن اضافه می کنیم و اجازه دهید تا بپزند، تخم مرغ هارا نیز در ظرف دیگری بپزید، بعد از پخته شدن تمامی مواد را رنده کنید و باهم ترکیب کنید، بعد از مخلوط شدن آبلیمو و روغن زیتون و نخود سبز را نیز اضافه کنید و 250گرم سس مایونز را به مواد سالاد الویه ی خود بیافزاید و به خوبی مخلوط اینک اینک سالاد الویه ی شما آماده برای خوردن است در صورت تمایل می توانید با گوجه فرنگی و هویج سالاد الویه ی خود را تزئین کنید.

کشک بادمجان

نحوه  درست کردن کشک بادمجان

کشک بادمجان یک غذای لذیذ ایرانی میباشد که طرفداران زیادی دارد مواد لازم برای تهیه ی کشک بادمجان :

  • بادمجان    1 کیلوگرم
  • نمک    به میزان لازم
  • زردچوبه    1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه    نصف قاشق مرباخوری
  • نعنا خشک    3 قاشق
  • پیاز    1 عدد بزرگ
  • سیر    6 حبه
  • گردوی آسیاب شده     2 قاشق غذاخوری
  • کشک    نصف پیمانه

در مرحله ی اول برای تهیه ی کشک بادمجان، بادمجان هارا پوست بکنید و به صورت ورقه ای برش دهید و به مدت سی دقیقه درآب نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود، بعد از گذشت سی دقیقه بادمجان هارا از آب نمک خارج کنید و روی یک دستمال نخی قرار دهید تا آبشان گرفته شود سپس سرخشان کنید، در ادامه پیاز هارا پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و سرخ کنید، ادویه ها را به همراه سیر و نعنای خشک شده تفت دهید، بادمجان ها را له کنیدو به همراه کشک به بقیه ی مواد اضافه کنید و تفت دهید اینک کشک بادمجان شما آماده است برای تزئین می توانید از گردوی آسیاب شده پیاز داغ و کشک نیز استفاده کنید.

طرز تهیه ی کشک بادمجان

تاس کباب

تاس کباب خوشمزه

تاس کباب جزو غذاهایی می باشد که از قدیم تاکنون طرفداران زیادی دارد این غذا ترکیبی از گوشت گوسفندی سبزیجات می باشد، برای پخت تاس کباب به مواد اولیه ی زیر نیازمندیم:

  • گوشت گوسفندی   1 کیلو
  • سیب زمینی   2 عدد
  • پیاز   2 عدد بزرگ
  • به     1 عدد
  • هویج    3 عدد
  • روغن زیتون    2 ق غ
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

در ابتدا گوشت گوسفندی را قطعات کوچک تری برش دهید، سپس سیب زمینی و هویج را حلقه ای ببرید، درقابلمه ی مورد نظر مقداری روغن بریزید و یک ردیف پیاز حلقه ای شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه های گوشت قرار دهید روی تکه های گوشت مقداری فلفل و زرد چوبه بپاشیدو به همین ترتیب هویج  و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی های حلقه شده را قرار دهید، نصف پیمانه آب اضافه کنید و به مدت 3الی 4 ساعت اجازه می دهیم تا به خوبی بپزند و اینک تاس کباب شما بعد ازگذشتن زمان پخت خود آماده ی سرو می باشد.

طرز تهیه ی تاس کباب

کلم پلو

طرز تهیه ی کلم پلو شیرازی

کلم پلو یک غذای محلی شیراز است که به دلیل داشتن ترکیبی از سبزیجات و گوشت گوسفندی منبع پروتئین و ویتامین می باشد، برای تهیه ی یک کلم پلوی خوشمزه به مواد اولیه ی زیر نیاز داریم:

  • برنج:3 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده :400 گرم
  • کلم خرد شده:یک عدد کوچک
  • پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
  • نمک و ادویه:به میزان لازم
  • روغن :برای سرخ کردن
  • رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری 

در ابتدا کلم ها را خرد کرده و در ظرفی کمی آب می ریزیم و اجازه می دهید که کلم بخار پز شوند، در ظرفی دیگر پیاز را سرخ می کنیم و بعد از طلایی شدن گوشت چرخ کرده رابه آن اضافه می کنیم و سرخ می کنیم، نمک و ادویه و رب را به مواد اضافه می کنیم و با کلم بخار پز شده مخلوط می کنیم، برنج را آبکش کنید و با سسی که درست کردید مخلوط کنید و اجازه دهی به مدت40 دقیقه با شعله ی کم اجازه دهید که دم بکشد، کلم پلوی شیرازی شما آماده ی خوردن می باشد نوش جان.

کلم پلو